Mallisbilder #2

Lite fler bilder från Mallisveckan. Dom första är från en strand som ligger utanför Campos del Rio. Till denna underbara strand kommer man endast med bil (eller om man vill cykla några mil så klart…), men det är helt klart den vackraste stranden jag varit på på Mallis. Tredje gången jag besöker just denna strand och jag älskar den verkligen!
I Port de Soller blev det blandad aktivitet. Maria provdök med C medan jag solade på båten. Huuuur skönt som helst! Vi solade på stranden, käkade ute, satt på barer och kollade fotboll (går ju inte att missa EM!!) och kollade på C när han gigade. Mysiga dagar. ❤ Längtar tillbaka som en tok och det kanske blir ett besök till i slutet av sommaren, får väl se.
Bilderna nedanför är från Port de Soller, olika dagar under veckan.
0 Responses to “Mallisbilder #2”


Comments are currently closed.