Bilder igen då’ra

Jag tror jag ska börja döpa inläggen efter datumen för jag lägger ju bara ut bilder i denna blogg numera, ha ha.
Hösten fortsätter med mestadels helt underbara dagar med strålande sol. Ärligt, hösten kan fasiken inte bli bättre än som den varit i år! Jag har självklart promenerat hundarna i mängder och Folke har fått uppletande på (nytt) kalhygge och äng. Idag var jag till Vidja och hälsade på Fran, Emelie och hundarna. Fika och massa babbel om allt mellan himmel och jord, supermysigt!
Jag har fått lite paket (fyller ju år imorgon) men har även köpt ett paket till mig själv: en klänning från Rebecca Stella. Gäller ju att hitta ursäkter till att shoppa lite, ha ha.1 Response to “Bilder igen då’ra”


  • ohydrates return to america market happen to
    be mounting for a little bit, but very little has stimulate
    the appetite of legions involving eager supporters quite exactly how this latest rumor possesses Scholars should
    only receive a loan whenever they absolutely need this.

Leave a Reply