ABU DHABI

Besöket vid Sheikh Zayed Grand Mosque i Abu Dhabi får ett eget inlägg. Jag har besökt en hel del stora gamla kyrkor, tempel och andra byggnader genom mina resande år, men denna moské tar verkligen priset. Det är helt klart en av dom vackraste platserna jag någonsin besökt! Hela stället var som en blandning mellan sagorna i Tusen och en natt och Disney’s Aladdin.

Maria och jag tog lokalbussen till Abu Dhabi och sedan taxi till själva moskén. Resan till och från Abu Dhabi var inte speciellt upphetsande så vi sov i princip åt båda hållen. Sand och öken är häftigt men inte speciellt skiftande, så efter 2 minuters bussresa hade vi sett landskapet så att säga, ha ha.

Vi såg inte så jättemycket mer av själva Abu Dhabi, men om jag någon gång reser tillbaka till Förenade Arabemiraten så skulle jag gärna vilja besöka huvudstaden igen och utforska den lite mer.

0 Responses to “ABU DHABI”


Comments are currently closed.