Thailandsbilder

Mitt intresse för denna blogg ligger verkligen på minus just nu. Öht så är jag inte speciellt aktiv alls på sociala medier, förutom instagram, men jag vill samtidigt inte ta bort denna blogg. Den har ju trots allt funnits med i många år.

För x antal veckor sedan så var jag och bästa vännen i Thailand och här kommer lite blandade bilder från den resan. Vädret var lite halvtrist med ganska många mulna dagar men det var varmt och skönt och tack vare vädret så valde vi att spendera större delen av resan i Bangkok. Och jag ÄLSKAR verkligen Bangkok!! ❤ ❤
Resa är underbart och nu blir det ingen resa förrän till sommaren, men denna håller redan på att planeras.
1 Response to “Thailandsbilder”


  • Underbara bilder! Ser ljuvligt ut :)
    Händer inte mycket i min blogg heller, men vill inte heller ta bort den. Tänk vad goa människor man träffat via den också ;)
    Ha det gott Malin! <3

Leave a Reply