Höstbilder

Några få höstbilder från dom senaste dagarna. Synd bara att inte solen är framme mer för det är så vackert när naturen brinner av alla höstens färger – och det vore ju ännu vackrare om solen sken!
Livet rullar på. Förutom livets måsten så är det mycket aktiviteter med hundarna (främst med Folke då eftersom Greta helst käkar märgben, ha ha) och så klart en massa egenträning.
Min träning går framåt och det är så himla kul! Jag har ju ett sk löparknä men detta knä har inte klagat på länge och det är så otroligt skönt! I måndags körde jag knäböj med 50 kg på stången och klarade 4 reps / set. Så sjukt nöjd!!
Styrketräningen är verkligen inget ”måste” för mig, något jag gör för att hålla mig i form, eller få bättre hälsa osv (även om det så klart är väldigt positiva effekter av träningen!). Jag styrketränar för att det är så inåt h-te kul, jag verkligen njuuuuter av att lyfta tunga vikter. Det är ett lyckorus utan dess like! Höll kroppen för det så skulle jag kunna träna 10 timmar om dagen, ha ha!

0 Responses to “Höstbilder”


Comments are currently closed.