Mallis september -16

Jag blir ju bara sämre och sämre på att uppdatera denna blogg!

Lägger ut några bilder från senaste Mallorca-resan, några veckor efter att jag kommit hem, ha ha. Denna gång bodde vi i Port de Soller och besökte bara Palma en enda dag. Förutom värme, sol och bad så blev det en hel del vandring.
Runt Port de Soller ligger Tramuntana, Mallorcas högsta bergskedja (och typ den enda, ha ha) så vi vandrade uppåt varje gång vi var ute. Och så nedåt igen så klart – något jag ogillar. Jag ÄLSKAR uppför och jag är stark uppför. Utför skulle jag dock gärna skippa, blir bara tråkig belastning för mina knän. Men ge mig uppåt anyday!!
Det blev även massor med helt underbart god mat och trevligt sällskap så klart.

Nu ska jag försöka njuta av hösten och början av vintern innan nästa resa påbörjas, till Thailand den 29 december! Tjohooo!


0 Responses to “Mallis september -16”


  • No Comments

Leave a Reply