September

Så var hösten här. Även om vädret för tillfället är riktigt fint så innebär den 1 september höst för mig. Vilket känns ganska OK trots allt, om vi ändå bara slapp det förbaskade mörkret! Tänk att kunna åka skidor i dagsljus klockan 18 på kvällen, det vore ju underbart!

Jag ska dock ladda upp med lite D-vitamin om några dagar. Tidigt, tidigt på måndag morgon så lyfter planet mot Mallis. Jisses så skönt det ska bli!
Mina snälla föräldrar kommer som vanligt hit och tar hand om hus och framförallt hundarna. Känns så lugnt och tryggt att åka iväg och veta om att Folke & Greta har det bra ❤

Jag är långledig sedan i måndags morse och det har blivit lite blandade aktiviteter, som vanligt. Folke och jag går våra promenader och cyklar lite då och då. Dessutom har vi tränat både upplet och lydnad (håller ju på att lära Folke ”fot”, för skojs skull, och han lär sig så fort! Nu kan han skillnad på fot, nära och här vilket alla är positioner vid min vänstra sida men på olika sätt. Så duktig malleskrutt!).
Greta är otroligt pigg och sprallig men skiter högaktningsfullt i promenaderna, ha ha. Hon käkar märgben och busar med bollar hemma på tomten. Och så ett eller två krupp inomhus varje kväll, ha ha.

Jag har tränat en hel del på gym, men även styrka hemmavid. Mtb-passet med Folke härom kvällen blev dessutom ett bra konditionspass för min del, var blöt av svett när vi kom in. Men så körde vi i tung terräng och jag fick i princip stå upp hela tiden. Bra träning för oss båda!

Ang gymmet så skulle jag nog kunna bosätta mig där, om jag fick ha hundarna med mig, he he. Det är såååå sjukt kul med ”riktig” styrketräning och jag har byggt upp en rejäl kärlek till skivstänger och viktskivor.
På söndag ska jag köra ett rejält pass innan Mallis-resan, för där nere finns inget bra gym (hur ska jag klara mig?!? ha ha). Blir nog ett helkroppspass med fokus på marklyft.
Jag och min gymkompis är enormt sugna på att lära oss dom olympiska lyften men det känns som att man skulle behöva lite teknikgenomgång innan man drar igång den träningen. Vi får väl se, ska kolla upp under hösten om vi kan lära oss det någonstans i närheten. Vore kul!!

Nej, nu får det bli ett avsnitt av Criminal Minds innan jag dejtar kudden.
Avslutar med lite bilder jag fotade under förmiddagspromenaden.0 Responses to “September”


Comments are currently closed.