Kort inlägg

Det blir inte många uppdateringar i denna blogg för tillfället. Jag har ingen större lust till att blogga och för tillfället läser jag inte heller någon annans blogg. Dom få gånger jag sitter framför datorn så blir det för att kolla serier eller film. Men livet rullar på, även om det inte syns här, ha ha.
Jag tränar flitigt, Folke tränas, Greta mumsar märgben och vägrar gå promenader (därav inga bilder på tanten – eftersom jag endast fotat lite med mobilen på promenaderna), Folke går många promenader och springer dessutom en hel del bredvid min mtb.
Ja, så mycket mer än dessa rader blir det inte. Jag har tränat i 2 timmar på gymmet nu på kvällen och är trött i nattmössan. Nu ropar sängen på mig och den behöver definitivt inte tjata för att jag ska komma och krypa ned!

Slänger in några mobilbilder. Jag har faktiskt fotat lite med systemkameran denna ledighet men orkar inte ens gå igenom dom nu, det får bli en annan gång.
0 Responses to “Kort inlägg”


Comments are currently closed.