Blandade aktiviteter

Denna ledighet har innehållit lite av varje. Jag har tränat mig själv: styrka så klart men även landsvägscykling och lite mtb tillsammans med Folke (även fast det nog blev mer träning för honom än vad det blev för mig).
Jag har varit hos frissan i Stockholm, oerhört skönt att få löshåret uppflyttat (när mitt eget hår växer så hamnar ju löshåret längre och längre ned vilket känns otroligt weird, ha ha).
Flertalet promenader med Folke och även några uppletanden och lite lydnadsträning.
En promenad runt Gripsholms slott en tidig morgon på väg hem från jobbet, en helgmorgon dessutom så det kändes som alla andra fortfarande sov.
Jag har även satt ihop en gymbänk, vilket tog en stund då den kom i tusen delar – men bra blev det! Så härligt att ha ett hemmagym då jag inte direkt har lust eller råd att köra till gymmet i Södertälje varje dag!

Imorgon är det jobb igen och dessutom kickar OS igång (fotbollen har ju redan tjuvstartat men det räknas inte, ha ha). Trots ”hotet” om dopade atleter och en politik som man kan diskutera (att lägga OS i fattiga länder) så kommer jag titta så mycket jag bara kan och orkar. Jag äääälskar OS!!!

Kvällarna börjar bli mörkare igen och det märks att vi går mot höst. Hata mörkret men å andra sidan finns det en hel del att se fram emot framöver. Nu närmast Mallis igen den 5 september!  Och tills dess… OS som sagt!!! Tjoohooo!
0 Responses to “Blandade aktiviteter”


Comments are currently closed.