Varm & härlig ledighet

5 lediga dagar är nu slut och imorgon är det dags för jobb igen (och träning på gymmet innan dess så klart!). Denna ledighet har varit helt suverän, varmt väder och fylld med roliga aktiviteter av diverse slag.

Började i fredags kväll med ett besök på Printz bageri i Stallarholmen. Under sommaren har dom pizzakvällar vid bageriet och oj vilken god pizza det var!! Allt på pizzan är ekologiskt och närproducerat, vilket förhöjer njutningen om ni frågar mig.

Ledigheten fortsatte sedan med NM i food truck i Mariefred (käkade underbar latino-mat), promenad runt byn, simning med hundarna (JAG badade tom och jag gillar verkligen inte att bada i Sverige! För kallt, för mörkt vatten, oftast för ”otrevlig” botten osv osv, ha ha), gymträning, skogspromenader, uppletande- och lydnadsträning med Jolkis, cykeltur, mer simning i Mälaren, solning ute på gräsmattan medan hundarna käkat märgben och så avslutades ledigheten med middag och bio i Heron City på tisdag kväll. Såg nya Star Trek-filmen och den var såååå bra!! Men så är jag ett STORT Star Trek fan, en riktig trekkie skulle jag nog vilja säga.

Avslutar som vanligt med ett gäng (mobil)bilder.0 Responses to “Varm & härlig ledighet”


Comments are currently closed.